Luxe PVC Tenten – Horeca Verhuur Tilburg

Onze Luxe PVC tenten staan op vele feesten te stralen en hebben een luxe uitstraling vanwege de hoogwaardige materialen zoals een extra sterke constructie en PVC. Alle onze PVC tenten zijn voorzien van een officieel brandcertificaat, zodat deze ook moeiteloos gebruikt kan worden voor de zakelijke markt.

Zoekt u een tent voor een speciale gelegenheid (Bijv. een bruiloft) of evenement? Net wat exclusiever en luxer? Met de De Luxe tenten haalt u het allerbeste in huis waarmee u indruk zult maken op uw gasten en relaties! Onze De Luxe tenten zijn gemaakt van hoogwaardig PVC en de beste materialen qua afwerking: dit geeft een speciale sfeer en de luxe afwerking zorgt voor een speciale ambiance.  Al onze De Luxe tenten worden voor u opgebouwd en afgebroken. Eventueel kunt al alles nog extra luxe inrichten dmz een mooie tentvloer of 1 van onze luxe interieur of barren.

Horeca Verhuur Tilburg verhuurt ook in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.