Wie is Horeca Verhuur Tilburg

Horeca Verhuur Tilburg is de zakelijke verhuur afdeling voor de professionele markt en is onderdeel van Partytentverhuur Tilburg. Beide formules maken onderdeel uit van franchiseketen met in totaal 22 filialen in geheel Nederland. Naast evenementen en partyverhuur is het moederbedrijf ook actief met Lichtgeluidverhuur Tilburg, waarbij de nadruk ligt op het leveren van professionele licht en geluidsinstallaties.

De nadruk ligt bij Horeca Verhuur Tilburg op kwalitatieve verhuur voor de zakelijke en professionele markt en op grootschalige volumes voor evenementen en bedrijfsfeesten. Hierbij staan beleving en een maatwerk invulling van uw wensen centraal. Vanwege onze jarenlange ervaring en enthousiaste medewerkers staat wij garant voor een onvergetelijk feest, perfecte service en hoogwaardige producten voor aantrekkelijke prijzen.

Juist door intensieve samenwerking met landelijke verhuurpartners en een eigen magazijn met voldoende stockvoorraad kunnen wij vrijwel ieder feest of evenement inrichten van kleinschalig tot grote publieksevenementen. Dit maakt ons flexibel en prijstechnisch zeer aantrekkelijk!

Heeft u bijzondere wensen of wens u contact over de invulling van uw feest? 

Neemt u dan contact op met onze accountmanager via: 06-24819140.