Bruiloft en wedding verhuur – Bruiloften Tilburg

Een bruiloft is de mooiste dag van je leven en dat moet er natuurlijk perfect en stijlvol uitzien! Bij Horeca Verhuur Tilburg hebben we alles voor bijzondere bruiloften, van weddingchairs tot luxe tenten, glaswerk, aankleding tot professioneel licht en geluid. Een bruiloft DJ nodig: ook die kunnen we erbij leveren! Trouwen in Tilburg in omgeving wordt speciaal met de inrichtingen die wij speciaal voor u hebben geselecteerd.

Uitgebreide mogelijkheden voor catering voor ieder budget! Bruiloft catering Tilburg.

Bij een bruiloft hoort uiteraard ook een prachtig en heerlijk buffet of diner voor uw gasten. Horeca Verhuur Tilburg maakt er een onvergetelijke dag van door een buffet of diner geheel naar uw wensen aan te passen, passend bij uw budget. Zowel het interieur, tafels en stoelen tot het servies wordt afgestemd op uw wensen: van bloemen tot kaarsen of champagnekoelers, alles is mogelijk! In een persoonlijk gesprek met een chef de cuisine stellen wij een menu samen naar uw wensen!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Horeca Verhuur Tilburg verhuurt ook in: Berkel-Enschot, Dongen Drunen, Goirle, Haaren, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Rijen en Udenhout.